Skip to main content

Vakantiehuis “De Dalmatiër”

vanaf € 279,-

Vakantiewoning “De Dalmatiër” is een 4-persoons vrijstaand vakantiehuis, gelegen in een bosrijke omgeving met een ruime, volledig omheinde tuin.

Indeling: Entree/royale berging, portaal met toilet, woonkamer met open haard en directe toegang tot de tuin. Open keuken met o.a. inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast met vriesvak en eethoek. 2 Slaapkamers (2x masterbedroom). Overdekt terrasje en royale, omheinde tuin met achteringang.

Parkeren op eigen terrein voor 2 auto’s.

Volledig omheinde tuin (perceeloppervlakte ± 750 m²), hoogte omheining ± 1 meter.

De tuin is omgeven door bomen, maar desondanks is er door de breedte en diepte van de tuin altijd wel een zon- en schaduwplek te vinden.

De vakantiewoning is rookvrij.

Er is de mogelijkheid om te kiezen voor opgemaakte bedden, maar zelf beddengoed meebrengen kan ook. Dekbedden (1-persoons) en matrasbeschermers zijn aanwezig.

Kinderbed en -kinderstoel zijn op aanvraag.

Bench (diverse groottes) zijn ook op aanvraag aanwezig.

Mocht u met meer dan 3 honden willen komen of op een andere datum dan het reserveringssysteem aangeeft, neem dan even contact met ons op. In overleg is er vaak wel wat mogelijk.

Net voor “De Dalmatiër” liggen de vakantiehuizen “De Labrador” en “De Flatcoated”, waardoor deze 3 huisjes ook zeer geschikt zijn voor een familie- of vriendenvakantie.

De vakantiehuisjes liggen aan een (doodlopend-)pad met alleen bestemmingsverkeer.

Op dit moment zijn wij nog druk doende om de vakantiewoning op te knappen cq. te moderniseren. Er zijn daarom nog geen foto’s beschikbaar, maar qua type en stijl zal deze er, in de basis, net zo uit zien als “De Flatcoated” en “De Labrador”.

Details

Beschikbaarheid

Boeken

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Vakantiehuis "De Dalmatiër" is beschikbaar voor de geselecteerde data

Prijzen beginnen bij:

Reviews

Meer reviews