Skip to main content

Reviews

Arend en Margreet uit Alphen aan den Rijn

Arend en Margreet uit Alphen aan den Rijn - Vakantiehuis "De Flatcoated"

10 juni 2024

Wij hebben 2 heel ontspannen weken gehad in de Flatcoated. Heel gezellig huisje met een leuke, fijne en frisse inrichting in een rustige en groene omgeving en van alle gemakken voorzien. De bedden slapen echt heerlijk en fijn dat er horren voor de ramen zitten. De tuin is goed omheind waardoor onze Django en Ishi( van vrienden in De Labrador) heerlijk hebben kunnen ravotten zonder dat wij ze steeds in de gaten hoefde te houden. Heel veel wandelmogelijkheden die direct voor de deur beginnen. Wij en onze hond(en) hebben heerlijk genoten. Wij komen zeker in september nog een keertje terug. Moniek en Gert-Jan ; dank dat we bij jullie mochten logeren !

Grietje marel

Grietje marel - Vakantiehuis "De Labrador"

15 mei 2024

Helemaal fijn!

Rik en Els met Qay & Ochi

Rik en Els met Qay & Ochi - Vakantiehuis "De Flatcoated"

29 april 2024

We hebben een prachtige vakantie gehad alles was naar wens behalve de weersomstandigheden maar daar hebben we het beste van gemaakt, We raden zeker een verblijf aan

Christel en Jacques met Brix & Wilson

Christel en Jacques met Brix & Wilson - Vakantiehuis "De Labrador"

2 april 2024

Huisje de Labrador, de laatste week van maart 2024. Leuk ontvangst, welkoms briefje, koffiecups liggen klaar en lekkere kaneelbeschuitjes. Een gezellig huisje, goed ingericht, goede bedden en verder van alle gemakken voorzien. Voor de honden een omheinde tuin waar ze lekker konden liggen in het gras. Omgeving: het bos nabij het huisje voor de kleine wandeling, een losloop gebied is niet ver rijden vanuit het huisje. Winterswijk is vlakbij om boodschappen te doen of gezellig winkelen. Er zijn nog genoeg andere bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Al met al een geslaagd weekje vakantie, en we zullen zeker nog een keertje terugkomen.

Goof en Dolores met Santi & Cooper

Goof en Dolores met Santi & Cooper - Vakantiehuis "De Labrador"

5 maart 2024

In verband met familiebezoek in Groenlo verbleven wij in bungalow De Labrador. Een zeer comfortabele bungalow, compleet ingericht en heel schoon ! Fijn dat ook onze honden welkom waren, zij hebben genoten in de veilig omheinde tuin ( en wij daardoor dus ook). De attentie die klaar stond, en ook het app berichtje bij aankomst en vertrek geven een welkom en persoonlijk gevoel. Dank jullie wel, hopelijk is een van de bungalows beschikbaar als we weer komen!

Hugo en Floris met hun baasjes

Hugo en Floris met hun baasjes - Vakantiehuis "De Flatcoated"

19 februari 2024

Zeer comfortabel huisje in een mooie omgeving. We voelden ons welkom en direct op gemak. Een aanrader! Hoe leuk is het dat je een huisje huurt waarin honden zeer welkom zijn en baasjes mee mogen als onderdanen 😉.

Barbara en Dirk met Elton, Galetta & Noche

Barbara en Dirk met Elton, Galetta & Noche - Vakantiehuis "De Flatcoated"

7 december 2023

Wir waren knapp eine Woche im Ferienhaus Flatcoat und es hat uns super gefallen. Unsere drei Hunde haben sich in dem grossen Garten sehr wohl gefühlt. Das Haus ist sehr gepflegt und gemütlich eingerichtet mit allem was man braucht. Die Betten sind sehr bequem. Die Spaziergänge direkt vor der Haustüre waren einfach nur schön. Das Preis Leistung Verhältnis ist super. Wir werden nächstes Jahr mit Freunden wiederkommen.

Frida en Cor met Olav

Frida en Cor met Olav - Vakantiehuis "De Flatcoated"

8 november 2023

Een week in vakantiehuisje ”De Flatcoated , voor ons heel toepasselijk. Een huisje van alle gemakken voorzien, schoon, compleet en gezellig ingericht. Het heeft een grote omheinde tuin, rustig gelegen midden in het groen en het bos dichtbij. Met een persoonlijk welkomsbriefje en attentie werden wij gastvrij ontvangen. Aan de overkant ligt een geweldig bosgebied waar je mooie wandelingen kunt maken en wij met Olav onze flatcoat heerlijk hebben kunnen trainen. Het is ook een fijne locatie om van hieruit de Achterhoek verder te ontdekken. Na ons verblijf hebben we gelijk een nieuwe periode vastgelegd omdat het ons zo goed is bevallen. Dank je wel Moniek en Gert-Jan.

Linda en Michel met Bobbie

Linda en Michel met Bobbie - Vakantiehuis "De Labrador"

31 oktober 2023

We hebben genoten samen met onze hond Bobbie. Het huisje "De labrador" is gezellig, warm en heerlijk in het bos. Met de openhaard, fijne zit- en eethoek. De zeer complete inboedel, goede kamers en bedden, maakten het een heerlijk verblijf. Alles is lekker schoon, netjes, up to date met een ruime tuin. Gert-Jan en Moniek zijn zeer attent en zorgen er voor dat je je direct welkom voelt. Wij komen zeker terug!

Dirk en Ina met Billy

Dirk en Ina met Billy - Vakantiehuis "De Labrador"

28 oktober 2023

Mooie rustige locatie super om te wandelen ook met hond mooi en netjes huisje en vooral de tuin omheind super voor mensen met honden

Marko en Monique met Dutchy & Molly

Marko en Monique met Dutchy & Molly - Vakantiehuis "De Labrador"

11 oktober 2023

Na een hectische periode waren wij wel even toe aan wat rust. De labrador ligt prachtig in het groen, met een ruime goed afgezette tuin. Het huisje is fris en schoon, gezellig en ‘rustig’ ingericht, bedden zijn goed, goede douche, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We hebben heerlijke wandelingen met de honden gemaakt, even gewinkeld over de grens en gezellig een terrasje in Winterswijk gepakt. Zelf koken was geen opgaaf in “de labrador” de keuken is compleet en fris.En in de avond hebben wij ons lekker op de bank genesteld, kleedjes voor de honden zijn aanwezig, open haardje aan en filmpje opgezet. Een heerlijk weekendje weg, waarin wij tot rust zijn gekomen, de honden weer even de volle aandacht hadden, kortom allemaal weer “opgeladen”.

Joke met Frisi, Vera, Rambo & Lizzy

Joke met Frisi, Vera, Rambo & Lizzy - Vakantiehuis "De Labrador"

21 september 2023

Verrast door dit superschoon, luxe en sfeervol vakantiehuis. Je voelt je gelijk welkom. Er stond al een bench klaar, ook een fijne service. En dan die mooie grote omheinde tuin, echt genieten voor het viertal. Lekker tijdens de hitte in de schaduw. We hebben prachtige routes gelopen, oa een stuk van het landgoed Mentink. Het park komt heel rustig over. Mijn eerste ervaring in de Labrador voelde zeer goed zodat ik voor september 2024 alvast een boeking heb gedaan.

Janny en Geeske met hun honden

Janny en Geeske met hun honden - Vakantiehuis "De Flatcoated"

19 september 2023

Prima huisje, mooie omgeving en heerlijke tuin voor de honden

Liesbeth en Ingrid met hun 3 honden

Liesbeth en Ingrid met hun 3 honden - Vakantiehuis "De Labrador"

11 september 2023

We hebben genoten van ons weekje in jullie huisje. Ik denk dat het een eerlijke prijs is voor wat je krijgt. Een mooi gerenoveerd huisje met lekkere bedden en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Voor de honden een heerlijke tuin waar ze konden snuffelen en rennen. De omgeving is fantastisch.

Gerard en Ina

Gerard en Ina - Vakantiehuis "De Flatcoated"

3 september 2023

Het huisje was perfect. We hebben jullie gevonden na onze eerdere vakanties bij jullie voorgangers huisjeboompjehondje. In totaal 6x met onze honden. Dit jaar helaas zonder hond, hij overleed een dag voor de vakantie door acute leukemie. De omgeving is perfect, altijd veel gewandeld, nu veel gefietst. En ook weer genoten van het Volksfeest met de Bloemencorso.

Epie & Jolanda met Ziggy

Epie & Jolanda met Ziggy - Vakantiehuis "De Labrador"

31 augustus 2023

De prijs was goed voor wat we kregen. Echt alles was aanwezig. Leuk, modern ingericht, dus helemaal prima. De ligging van het huisje was ook super, lekker dicht bij het bos en mooi alles omheind, dus hond kon vrij in de grote tuin rond lopen. Onze hond Ziggy vond het heerlijk, dus komen vast wel weer eens.

Corina & Peter met Happy, Flame en Harley

Corina & Peter met Happy, Flame en Harley - Vakantiehuis "De Flatcoated"

21 augustus 2023

Wij geven jullie een 9 wat betreft betaalbaarheid kwaliteit en zeker ook voor de ligging een 9, Ook de inrichting verdient een 9, alles is aanwezig wat je nodig hebt voor een vakantieverblijf, onze honden hebben genoten van de heerlijke tuin omdat hij goed afgezet is zaten wij zelf ook heerlijk rustig, schaduw en zon zijn er beiden. Wij kenden jullie huisjes van huisjeboompjehondje. Wij komen graag terug in April 2024

Annelies en Kees met hun viervoeter

Annelies en Kees met hun viervoeter - Vakantiehuis "De Labrador"

2 augustus 2023

Wat een verrassing. Voor ons de eerste ervaring met "Hond mee vakantie"huisjes. Zelden zo'n mooi schoon huisje gezien. Aan alles is gedacht. Wij en onze hond hebben het heel erg naar ons zin gehad. Heel compleet huisje, heerlijke bedden, de omgeving is prachtig. Ideaal voor de hond, je loopt zo het bos in. We komen zeker terug.

Petra en Krijn met Charlie & Kensi

Petra en Krijn met Charlie & Kensi - Vakantiehuis "De Flatcoated"

24 juli 2023

Wij hebben een hele leuke week achter de rug in het huisje "de flatcoated". Alles erop en eraan. De omheinde tuin maakte het compleet. Heerlijk voor onze honden Charlie en Kensi. Ook het bos wat aan de overkant van de straat ligt is ideaal om te wandelen. In de omgeving zijn er genoeg leuke en mooie uitstapjes te maken. Zoals het kristalmuseum in Borculo of het kasteel Huis Bergh in 's Heerenbergh. Een aanrader dus. Dankjewel Moniek en Gert-Jan.

Monique en Sylvia met hun Whippets

Monique en Sylvia met hun Whippets - Vakantiehuis "De Flatcoated"

19 juli 2023

Wij hebben een heerlijke midweek in huisje Flatcoat achter de rug. Het park is heerlijk rustig, ondanks de drukke zomermaand. Het huisje is sfeervol, comfortabel en praktisch ingericht. Heel fijn ook de horren tegen de muggen zodat je ’s nachts ramen open kunt zetten. De tuin is heerlijk om te zitten, met zon en schaduw, en voor de honden is er een leuk struinstukje met struiken en bomen achter het gazon. Dat gazon wordt trouwens prachtig groen gehouden ook in de droge zomermaanden. Aan de overkant van het park stap je zo een mooi stuk bos in met je honden, waar je een leuk rondje van drie kwartier kunt doen. In en rond Winterswijk is van alles te doen, erg fijn om op vijf minuten afstand een centrum te hebben met allerlei supermarkten maar vooral ook heel veel leuke eetgelegenheden. ’s Avonds is het leuk om met de fiets of auto reeën te spotten in de directe omgeving. De midweek was gewoon te kort om alles te doen wat er is te doen, dus we zullen terug moeten komen….

Peter en Betsie met hun 2 honden

Peter en Betsie met hun 2 honden - Vakantiehuis "De Labrador"

18 juli 2023

Kort en krachtig; mooie en rustige omgeving, het vakantiehuis heeft alle comfort wat je maar kan wensen. Je loopt zo de bossen in en in de omgeving is veel om samen met je hond(en) te doen, dus gewoon een aanrader! Supermarkten en winkels, terrasjes vlak in de buurt, wat ook heel prettig is.

Florry en Jo met Micca

Florry en Jo met Micca - Vakantiehuis "De Flatcoated"

14 juli 2023

Een heerlijke week gehad in een geweldig huisje in een schitterende, groene en rustige omgeving! Echt de accu weer kunnen opladen, een aanrader voor rust- en natuurliefhebbers die ook voor hun hond een goed adres zoeken.

Katrien en Joris met Lara

Katrien en Joris met Lara - Vakantiehuis "De Labrador"

10 juli 2023

Voor ons was het de eerste keer in jullie huisje. Wij, en ons Lara (kooikerhondje) hebben er enorm van genoten. Zo'n net en praktisch huisje, alles is aanwezig. En wat een zalige douche. Wandelen, fietsen, lekker genieten in de tuin van de rust, vlakbij het gezellige centrum van Winterswijk. Wij komen zeker nog een keertje terug.

Luna, Puck & Boske met hun baasjes

Luna, Puck & Boske met hun baasjes - Vakantiehuis "De Labrador"

22 juni 2023

We hebben een heerlijk weekend gehad ! Het huisje is zeer volledig ingericht , zelfs met vaatwasser ! De bedden zijn prima en vanuit hier kun je veel ondernemen De omheinde tuin is erg fijn !

Wilco en Frida met Pip, Hero & Mickey

Wilco en Frida met Pip, Hero & Mickey - Vakantiehuis "De Labrador"

22 juni 2023

Prima locatie. Aardige eigenaren die even een keer langs kwamen om te vragen of alles naar de zin was. Mooie omgeving en een toplocatie voor de honden om wandelingen te maken. Enige nadeel was dat er ontzettend veel muggen waren. Dat maakte het wat minder comfortabel om lekker buiten te zitten.

Enno en Lian met Beer

Enno en Lian met Beer - Vakantiehuis "De Flatcoated"

5 juni 2023

We hebben een heerlijke vakantieweek gehad in De Flatcoated. De aankomst was goed geregeld, het vakantiehuis dik in orde en de omheinde tuin en prachtige bos-omgeving waren de kers op de taart. Met een hond die graag buiten is, waren we aan het goede adres.

Natasja met Mungo, Selena, Duna en Danu

Natasja met Mungo, Selena, Duna en Danu - Vakantiehuis "De Labrador"

24 mei 2023

Door een annulering had ik het geluk om samen met mijn 4 Cairn Terriërs Mungo, Selena, Danu en Duna een midweek in de Labrador te mogen verblijven. Wat een heerlijk huisje, perfecte ligging en een feest voor de hondjes in de grote afgezette tuin. Wat hebben we genoten. Heerlijke wandelingen gemaakt. Perfect met de scootmobiel door de vele fietspaden. Echt voor herhaling vatbaar!

Menzo en Sylvia met hun 2 honden

Menzo en Sylvia met hun 2 honden - Vakantiehuis "De Labrador"

19 mei 2023

Midden in de prachtige natuur een van alle gemakken voorzien huisje. Met een omheinde tuin voor de honden en een heerlijk zitje voor ons.

Lysetten en Ron met Guus & Charlie

Lysette en Ron met Guus & Charlie - Vakantiehuis "De Flatcoated"

8 mei 2023

Wij hebben 2 heel ontspannen weken gehad in de Flatcoated. Heel gezellig huisje in een rustige en groene omgeving en van alle gemakken voorzien. De bedden slapen echt heerlijk en fijn dat er horren voor de ramen zitten. Bij aankomst stonden er 2 hondenbenches voor ons klaar zodat we daar zelf niet mee hoefden te sjouwen. De tuin is goed omheind waardoor onze Guus en Charlie heerlijk hebben kunnen scharrelen zonder dat wij ze steeds in de gaten hoefde te houden. Moniek en Gert-Jan ; dank dat we bij jullie mochten logeren !

Jinze en Debby met Zoë & Pien

Jinze en Debby met Zoë & Pien - Vakantiehuis "De Labrador"

26 april 2023

Heerlijk huis, zalige tuin, op loopafstand van het bos. Huisje is comfortabel ingericht, bedden slapen erg goed. Met honden een zeer ontspannen verblijf. Zou het zeker aanraden bij andere hondenbezitters.

Els, Geert en Joren met Nelson

Els, Geert en Joren met Nelson - Vakantiehuis "De Flatcoated"

18 april 2023

Een dikke aanrader voor iedereen die met de hond op vakantie wil in een bosrijke en hondvriendelijke omgeving.

Silke en Peter met Rapha

Silke en Peter met Rapha - Vakantiehuis "De Flatcoated"

4 april 2023

Heerlijk huisje met een leuke, fijne en frisse inrichting. Heel veel wandelmogelijkheden die direct voor de deur beginnen. Het centrum van Winterswijk met winkels, supermarkten en restaurants is slechts op 10 minuten fietsen. Wij en onze hond hebben heerlijk genoten en flink wat Vitamine Groen en Rust opgedaan. Wij komen zeker nog een keertje terug.

Joep en zijn baasjes

Joep en zijn baasjes - Vakantiehuis "De Flatcoated"

20 maart 2023

Een midweek een huisje van Gert Jan en Moniek gehuurd. We hebben een geweldige 4 dagen gehad. Het huisje was groot, schoon en van alles gemakken voorzien. De omheinde tuin was een groot plezier voor onze hond. Kon lekker los de tuin in. Het huisje grenst gelijk aan een bos. Waar we elke dag lekker gewandeld hebben met onze hond. Het park is goed te bereiken en lekker rustig. We kunnen iedereen aanraden een huisje te huren bij Gert Jan en Moniek. Erg vriendelijke betrokken verhuurders.

Jatise en Pepite met hun bazen

Jatise & Pepite met hun bazen - Vakantiehuis "De Flatcoated"

6 maart 2023

We hebben met volle teugen genoten van het verblijf in het vakantiehuisje. Alles prima verzorgd en een welkomgevoel. Het adres is opgeslagen en we komen terug.

Ton en Monique met Teuntje & Daan

Ton en Monique met Teuntje & Daan - Vakantiehuis "De Labrador"

15 januari 2023

Wat hebben wij een heerlijke oud - en nieuwjaars week gehad in de Labrador . Geluierd ,spelletjes gedaan , prachtige wandelingen gemaakt, en genoten van alle comfort van het huisje. De omheinde tuin werd goed gebruikt door onze vizsla’s Teuntje en Daan . En de vele vogels die de tuin met lekkers (pinda’s en vetbol meegenomen) bezochten . Prijs / kwaliteit vonden wij zeer reëel. Heerlijke bedden, badkamer keurig en van alle gemakken voorzien. Qua ligging in t groen en Winterswijk om de hoek kan een vakantie niet mislukken . Lieve groeten uit Westervoort en we komen als er weer plek is in de agenda van jullie 😉graag weer een paar dagen buurten .

Monique, René en Imke met Norah & Zarah

Monique, René en Imke met Norah & Zarah - Vakantiehuis "De Flatcoated"

7 november 2022

Hondmeevakanties biedt een heerlijke plek in een prachtige omgeving. Het huisje is van alle gemakken voorzien, zelfs een prachtige open haard. Wij hadden enorm veel geluk met het weer deze herfstvakantie, 20 graden en meer! Onze flatcoats Norah en Zarah hebben heerlijk vrij buiten het huisje kunnen spelen, alles ruim afgezet, geen omkijken naar. Fietsen en wandelen in de omgeving is ruimschoots mogelijk, prachtig. Je voelt je hier heerlijk thuis. Dank jullie wel!

Petra en Chantal met Rocky

Petra en Chantal met Rocky - Vakantiehuis "De Flatcoated"

28 oktober 2022

We hebben een fantastische midweekje gehad in jullie mooie vakantie huisje de flatcoated, is sfeervol en gezellig ingericht we hebben genoten van de mooie omgeving in Winterswijk en van onze hondje Rocky wie lekker enthousiast was om lekker na buiten te willen. Om te genieten van de mooie natuurgebied waar we mooie filmpje en foto's van hem hebben gemaakt op de laatste dag wouw Rocky niet meer mee na huis toe. Want hij vond het geweldig bij jullie vakantie huisje😀🐶 Het is echt voor herhaling vatbaar ook namens onze hondje🐶

Peter en Petra met Deano, Freya, Dushi & Cybele

Peter en Petra met Deano, Freya, Dushi & Cybele - Vakantiehuis "De Flatcoated"

7 oktober 2022

We hebben genoten van een week (wat eigenlijk te kort was😊) in de Flatcoated. Een heerlijk huisje midden in de bossen waar onze 4 honden ook welkom waren. De omgeving is zo mooi om te wandelen, je steekt de weg over en je loopt al in de bossen. Het huisje zelf met de grote tuin waar de honden kunnen rennen is top. Het is voor herhaling vatbaar en zal het ook aanraden bij mijn honden kennissen.

Angela en Gerald met Amy & Boy

Angela en Gerald met Amy&Boy - Vakantiehuis "De Flatcoated"

27 september 2022

Ik zou zeggen gewoon boeken bij jullie als je echt een hond vriendelijke vakantie wilt, ervaar de rust van de natuur en het mooie van het huisje!! Wij kijken al uit naar volgend jaar!

Maaike en Annette met Trini & Joy

Maaike en Annette met Trini & Joy - Vakantiehuis "De Flatcoated"

19 september 2022

Wat hebben we genoten van jullie prachtig en praktisch ingericht vakantiehuis met de mooie en goede omheinde tuin.En dit in een prachtige en geweldige wandelomgeving. Trini en Joy voelden zich hier in hun sas (en de baasjes ook 🤗)Winterswijk is een leuke stad. Dankjewel Moniek en Gert-Jan voor het fijne verblijf en de vlotte communicatie. Graag tot een volgende keer 🐾

Esther en Ronald met Skipper & Qadira

Esther en Ronald met Skipper & Qadira - Vakantiehuis "De Labrador"

19 september 2022

We hebben vijf hele mooie dagen gehad. Het huisje is sfeervol en gezellig ingericht. Onze honden hebben heerlijk in de tuin gespeeld. Er zijn heel mooie plekjes in de buurt. Je kunt er heerlijk genieten van rust en de vogeltjes in de ochtend en avond. Het is mooi gebied met veel bossen en prachtige natuur. We komen graag nog eens terug.

Bram & Marit met 2 kleine kinderen en Borre

Borre met zijn baasjes - Vakantiehuis "De Flatcoated"

1 september 2022

Deze zomer hebben wij mogen verblijven in het prachtige vakantiehuisje De Flatcoated. Wat hebben we genoten van het tip top ingerichte, mooie en schone vakantiehuisje. Alles wat je nodig hebt is er, en dan nog net wat extra! Het huisje is perfect gelegen. Vlakbij winkels en het centrum maar als je de weg oversteekt, loop je zo een schitterend bos in met mooie routes, lang en kort. We zijn met onze kindjes van 2 en 3 en natuurlijk onze hond Borre een week geweest. De tuin is heerlijk ruim, je kunt in de zon en in de schaduw zitten en de kindjes en hond vermaken zich opperbest. Wat een aanrader!

Yvonne, Hans, onze honden Lodewijk, Iva, Ollie en Mylo

Yvonne & Hans met Lodewijk, Iva, Ollie en Mylo - Vakantiehuis "De Labrador"

30 augustus 2022

We hadden een afspraak met familie die in Winterswijk woont. Hans vond het leuk om er een paar dagen aan te plakken en een leuk vakantiehuisje te boeken. Maar waar vind je een huisje waar je vier honden mee mag nemen. Gelukkig vonden we via internet Hond mee Vakantie. Wat een leuke huisjes en wat een prachtige omgeving. De omheinde tuin sprak ons direct aan. Na overleg mocht gelukkig ook ons vierde hondje mee. We zijn van 12 tot en met 19 augustus 2022 in de Labrador geweest. Wat een super leuke week hebben we gehad. Bij binnenkomst voelde het gelijk heel gastvrij. Het huisje was echt heel schoon. Heerlijk rustige omgeving en we hebben genoten van de prachtige natuur. Iedere dag lange wandelingen met de honden gemaakt en hele gezellige terrasjes gepakt enz. Kortom een vakantie met een gouden rand. Gert Jan en Moniek hebben echt hun uiterste best gedaan om iets heel moois neer te zetten en dat is ze gelukt. We komen zeker terug.

Carry en Edwin met Sterre&Lilly

Carry en Edwin met Sterre&Lilly - Vakantiehuis "De Labrador"

30 augustus 2022

Via de Facebook pagina flatcoated retriever liefhebbers zagen wij een bericht voorbij komen over een vakantiehuisje in Winterswijk, waar honden welkom zijn. Alleen de naam van het huisje was al leuk, “de flatcoated” of huisje “de labrador”. De correspondentie verliep goed, op een vraag krijg je snel antwoord. Een duidelijke beschrijving erbij geleverd, waar je het huisje vinden kan. Voor aankomst een berichtje dat het huisje was schoongemaakt en wij eerder erin konden. Wij hadden gevraagd om een bench, en ook die stond netjes klaar. De eerste indruk was positief, een huisje van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht, en compleet ingericht, en keurig schoon! De omheinde tuin geeft je als hondeneigenaar de rust om volop te kunnen genieten, zonder je druk te hoeven maken of de hondjes kunnen ontsnappen. Er lag een kleine attentie klaar, en een aantal cupjes voor een eerste bakkie koffie. Een handgeschreven briefje, zijn van die kleine dingen die het doen! Het huisje ligt aan de rand van Winterswijk, een paar passen lopen en je kunt heerlijke wandelingen maken (er waren verschillende routes beschreven in een map). Wij zijn maar een paar dagen geweest, maar hebben nog lang niet alles ontdekt. Onze hondjes hebben genoten, en wij ook!

Lilian en Nico met Bram

Lilian en Nico met Bram - Vakantiehuis "De Labrador"

23 augustus 2022

Prima naar ons zin gehad in het leuke gezellige en nette huisje. Ook de omgeving is het waard om eens in de Achterhoek te vertoeven.

Jazz, Boef & Kane

Jazz, Boef & Kane met hun bazen - Vakantiehuis "De Labrador"

16 augustus 2022

Wat een heerlijk huis! Super schoon en netjes. Veel gelopen met onze 3 musketiers. Wij zijn op de markt geweest op zaterdag, erg gezellig. Een dagje naar Duitsland, Allwether Zoo, honden mogen er mee naar toe. Wandeling gemaakt langs de flamingo's. Supermarkten hier dicht bij. En op laatste moment gemaild dat we toch beddengoed wilden, was helemaal geen probleem. We waren eerder dan verwacht hier en konden er al gelijk in. Willem de Eekhoorn kwam ook nog op bezoek. Al met al een heerlijke week gehad.

Benito, Renate, Noëmi en Dylano met Rambo

Benito, Renate, Noëmi en Dylano met Rambo - Vakantiehuis "De Flatcoated"

16 augustus 2022

Eigenlijk is alles al gezegd, en dat is niks te veel! Wat een heerlijke plek om op vakantie te zijn. We hebben genoten en onze hond denk ik nog het meest. Hij kan heerlijk rennen en snuffelen in de grote tuin en heeft dan ook heel wat stokken verzameld. Wij zijn weer even bijgetankt door de rust, het comfort en de goede bedden. Vooraf was het mailcontact prettig en snel. Ook tijdens het verblijf was er makkelijk contact met jullie te krijgen. Leuk ook, een appje bij aankomst. Na de melding van een kapotte tuinstoel werd dit erg snel verholpen. Dezelfde dag stonden er nieuwe stoelen. Een plek om te onthouden en aan te bevelen voor anderen! Wie weet tot een volgende keer!

Neeltje, Cees en Bobbie

Neeltje, Cees & old english bulldog Bobbie - Vakantiehuis "De Flatcoated"

25 juli 2022

We hebben genoten in jullie huisje. Veel ruimte en goed en leuk ingericht. Dat de tuin omheind was, was prettig voor onze hond Bobbie. De omgeving is prachtig en rustig. Bedankt voor alles, ook voor de lekkere kaneelkoekjes en misschien tot een volgende keer.

Peter en Ineke met Toby - Vakantiehuis "De Flatcoated"

11 juli 2022

Wat een leuk en gezellig huisje in een mooie omgeving. Wij hebben een fijne ongedwongen week gehad in “De Flatcoated”. Heerlijk gerelaxt met veel privacy. Sfeervol ingericht met alle faciliteiten voor een fijne vakantie. Samen met onze hond Toby hebben we genoten van de ruime en zonnige omheinde tuin.

Helga & Peter met Lutz

Helga & Peter met Lutz - Vakantiehuis "De Flatcoated"

3 juni 2022

We hebben weer een heerlijke week gehad. Als vaste klant zijn we erg blij dat de huisjes in de verhuur zijn gebleven. Super locatie, heerlijke tuin en Winterswijk is altijd gezellig. Jullie hebben de huisjes een prachtige update gegeven. Mooie keuken en erg gezellig ingericht! Al met al zijn we hier al keer of 15 geweest. En we komen zeker weer terug. Geen betere plek om te onthaasten en perfect voor honden. Onze Lutz heeft er ook van genoten.

Simone en familie

Simone met gezin en 2 viervoeters - Vakantiehuis "De Labrador"

29 mei 2022

We hebben genoten! Zit er hier nog 1 heerlijk in bad en daarna gaan we rustig naar huis. Wat een heerlijk, mooi, schoon en top tuin en huis hebben jullie. Elke dag met het gezin en honden wandelen in het bos, heerlijk in de tuin vertoeven en in de avond filmpje op de bank. Bedankt!

Leo en Diane met Mia

Leo & Diane met Mia - Vakantiehuis "De Labrador"

28 mei 2022

Top huisje, alles erop en eraan, mooi ingericht, heel proper en netjes, fijn briefje en lekkere traktatie bij aankomst. Wij hebben genoten van de stilte (alle huisjes rondom waren bezet met stille buren), van het vogelgefluit en het ruisen van de bomen, van het mooie weer en van wandelingen en tripjes in de omgeving. Dank aan jullie dat wij hier een weekje mochten vertoeven.

Peter en AnneMarie met Liam & Jasper

Peter & AnneMarie met Liam & Jasper - Vakantiehuis "De Labrador"

20 mei 2022

Van 6 tot 13 mei 2022 hebben wij verbleven in het vakantiehuisje “De Labrador”. Bij binnenkomst werden wij verrast door een lieve “Labrador”, een hartelijk briefje en een zakje met hartjes. Wat een fijn huisje. Schoon, leuk ingericht, niet groot, fijne bedden en vooral een goed omheinde tuin. Een rijkdom. Ook onze twee honden Liam en Jasper voelden ons direct thuis, zeker omdat het zo lijkt op ons eigen vakantiehuisje in Drenthe. Als we buiten zitten horen we de vele vogeltjes en we zien tot twee keer toe een Goudvink. Het bos is zeer nabij, even de weg oversteken en dan ben je er al. In het huisje ligt een map met allerlei wandelingen in de nabije omgeving en daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. De omgeving van Winterswijk is prachtig en vooral heerlijk rustig.

Antwan, Meike & Jasmijn met Flora & Wolf

Antwan, Meike & Jasmijn met Flora en Wolf - Vakantiehuis "De Labrador"

18 mei 2022

In de meivakantie hebben wij genoten van een weekje in dit heerlijke huisje! Samen met onze 2 honden; Labrador van 12 jaar en Oudduitse Herder van 2 jaar. Het huisje is van alle gemakken voorzien, heel gezellig en heeft prima bedden! Buiten in de tuin is het heerlijk rustig en kunnen de honden zich ook prima vermaken omdat de tuin is afgezet. De omgeving is prachtig en we hebben mooie wandelingen gemaakt! Kortom; een hele grote aanrader om hier lekker vakantie te komen vieren! Wij komen zeker weer terug!

Flynn

Flynn en zijn baasjes - Vakantiehuis "De Labrador"

21 april 2022

Zodra je het huisje binnenstapt, voel je je welkom! Goede ligging, perfect startpunt voor wandelingen en Winterswijk (gezellig!) in de buurt. Een feest voor de hond, lekker naar buiten kunnen, omdat de tuin omheind is. Materiaal voor de hond met te eten/drinken/poep te scheppen binnen handbereik; luxe!

Marion – 3 wandelvriendinnen met hun honden – Vakantiehuis “De Labrador”

Marion - 3 wandelvriendinnen met hun honden - Vakantiehuis "De Labrador"

10 april 2022

Ons is het super goed bevallen. Mooi huisje met alles aanwezig, met tuin fijn voor de honden en de omgeving is adembenemend mooi. Kan in alle rust wandelen op veel mooi plekken en de honden kunnen ook nog zwemmen. Top en komen zeker vlug terug, verheug me nu al en de honden ook.

Jeanette en Janny met Storm, Boy, Inca & Tessa

Jeanette en Janny en de honden Storm, Boy, Inca en Tessa. - Vakantiehuis "De Flatcoated"

16 maart 2022

We hebben een week vertoeft in huisje “de Flatcoated”. We waren met twee volwassenen en 4 Flatcoatjes. Wat een heerlijk huisje met een ruime afgesloten tuin was het. Ook de omgeving was mooi. Je bent zo in het bos waar de honden lekker los kunnen lopen. De honden hebben lekker kunnen zwemmen in het Hilgelomeer, wat op een “steenworp” afstand ligt (wel met de auto) Wij hebben genoten en onze Flatjes ook. Voor herhaling vatbaar.

Hanny Bressers Gunneman

Hanny Bressers Gunneman - Vakantiehuis "De Flatcoated"

28 januari 2022

Het is er echt heerlijk wij komen er al 13 jaar een paar keer per jaar dat wil dan toch wel iets zeggen hè? Heerlijk voor de hond lekker omheind en lekker aan de overkant ben je zo in het bos waar je heerlijk kunt wandelen!! En wat zijn de huisjes mooi geworden!!!! Echt een aanrader!